ForeC Advisors
ForeC Advisors on liiketoiminnan ja tietojohtamisen integraattori.Vahvalla osallistumisella takaamme kustannushyödyn ja projektin aikataulun sekä budjetin toimivuuden. Puolueettomana toimijana pystymme tukemaan asiakasta kartoitus ja tarvemäärittelyistä lähtien aina tietolähteiden, organisaation toiminnan sekä prosessi- ja tietotuotemäärittelyjen kautta liiketoiminnan konsultointiin asti.

ForeC Advisors tarjoaa projektipäällikkö- ja konsultointipalveluja niille jotka haluavat toimia tehokkaasti, lisätä myyntiä, kehittää toiminnan laatua ja asiakasrajapinnan toimintaa sekä haluavat ennakoida ja ymmärtää tulevia markkinoilla tapahtuvia muutoksia. Osaamisemme kautta tarjoamme ainutlaatuista kokonaisuutta ja kustannustehokkaasti.
ForeC Advisers.

Pitkä johtamisen ja tietojohtamisen kokemus, myynnin kehittäminen ja asiakastarpeiden ymmärtäminen syntyvät kymmenien vuosien kokemuksesta ERP ja tietojohtamisen sekä kilpailukyvyn kehittämisen eri osa-alueilta. Partneruudet määriteltyjen yhteistyötasojen kautta mahdollistavat avoimen ja kehityskelpoisen ympäristön toteuttamisen sekä oman osaamisemme kuormituksen tasaamisen.

Erikoisosaamisen alueita:
 • Asiakastoiminnnan ja -kokemuksen sekä johtamisen kehitysprojektit
 • Ennakointi/heikkojen signaalien toiminnan kehittäminen systemaattiseksi tavaksi.
 • Arvioimme EU:lle hakemuksia ja autamme myös yrityksiä niiden teossa
 • Myynnin, palveluiden ja innovaatiotoiminnan kehittäminen
 • Tiedon integrointihankkeiden suunnittelu ja liiketoimintaan kytkentä. MDM -integraatio.
 • Tiedon laadun kehittäminen; attribuuttien kytkentä johtamisen mittaristoon.

  Ylläolevista alueista tullaan kilpailukyvyn syventämisen osa-alueilla kuten:: Luova/innovatiivinen organisaatio, liiketoiminnan ja asiakastyöskentelyn kehittäminen, asiakaskokemus ja laadun kehittäminen sekä ketterä strategia.

  Contact:
  Mobile: +358 400 855657
  Asko Horttanainen tai info (at) forebi.com
  View Asko Horttanainen's profile on LinkedIn
 • ForeC