9.11.2016/ USA - Presidentti vaihtuu - Muutos jatkuu
Asiakaspalaute ja asiakastarpeen ymmärtäminen on tärkeätä nopean reagointia ja asiakaslaatua painottavissa yrityksissä. Mitähän media miettii nyt ja mitä miettii kyselytutkimuksia tekevät organisaatiot. Miten Trump hyödynsi mahdollisuuden onko nyt Euroopassa itsetutkiskelun paikka. Yritykset ottakaa oppia tästä.
Ota tästä kehityssuuntaa. Perjantai 7.3.2013

Asiakaspalautteen kerääminen on helppoa, mutta onko tieto oikeata. Millaista palautetta asiakkaat antavat paikan päällä ja millainen on mieli kahden viikon jälkeen tapahtumasta. Kaikki asiantuntijat allekirjoittavat sen, että positiivinen palaute on saatavissa välittömästi tapahtuman yhteydessä kun taas negatiivinen palaute useimmiten konkretisoituu kahden viikon tai jopa vasta kuukauden jälkeen tapahtumasta. Asiaa on hauduteltu ja paha olo on lähinnä kasvanut, ei haihtunut. Kaiken lisäksi vastausprosentti on pieni yleensä alle 30 % kokonaismäärästä. Kertooko se totuuden. No, millainen on palaute ruuasta, asettelusta, väreistä, tuoksusta. Entä millainen oli ilmapiiri ja havainnot ympäristöstä, siis paikan päällä.. Tullaan tosiasiaan, että palautetieto tulee kerätä itse tapahtuman yhteydessä. Ei viikko tai viikkoja sen jälkeen

ForeC Advisors tekee yhteistyötä ImproveIT:n kanssa Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Tarjoamme kosketusnäytöllä, internetissä ja mobiilisti toteutettavia asiakas/potilastutkimuksen asiakaspalautejärjestelmien käyttöönoton, seurannan ja kehittämisen.Järjestelmä on yksinkertainen, helppo ja nopea asentaa sekä integroida ympäristöönsä.Windows pohjaisena se on helposti integroitavissa yrityksen muihin järjestelmiin. PC:n lisäksi voit käyttää Nokia Lumia puhelimia tai ammttikäyttöön tarkoitettuja Tablet PC:tä, ja kaikki tieto kulkee yhteen paikkaan mahdollistaen automaattisen esianalyysin ja raportoinnin. Ruotsissa järjestelmää käytetään kymmenissä sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, lentokentillä, matkailutoimipisteissä, ravintoloissa ja erilaisten yksittäisten tapahtumien (seminaarit, messut...) yhteydessä. Mene ImproveIT -sivuille.

Intouch -järjestelmällä on taustaa
ImproveIT:n kehittämä potilastiedon ja palautteen keräämisellä on Ruotsissa jo pitkät perinteet. ImproveIT:n kehittämän järjestelmän taustana on tieteellistä tutkimustyötä jo kymmenien vuosien takaa. Asiakkaan kokeman laadun mittaamisen perinteet ja teoria ovat jo sinällään merkittäviä tekijöitä ja itse ärjestelmää on käytetty jo lähes kymmenen vuoden ajan useissa Ruotsalaisissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Järjestelmiämme ovat käyttäneet vanhushuolto, vammaispalvelut kuin kirurgia ja terveyskeskuksen vastaanottokin. Edellä olevien lisäksi järjestelmää on alettu käyttää monissa muissa asiakaspalautetietoa tarvitsevissa organisaatioissa, kuten ravintoloissa, kylpylöissä, messuilla, lentokentillä ja matkailutoimistoissa Järjestelmää käytetään yhä useammissa Euroopan maissa eri käyttötarkoituksiin. ForeC:in kautta saat kaiken tarveanalyyseistä toteutukseen asti, sen lisäksi tarjoamme palvelun ja kilpailutilanteen muutoksiin ainutlaatuista ennakoivan toiminnan kehitysprojekteja.

Intouch -järjestelmän käyttö alkoi Suomessa
Ruotsissa jo yli kymmenen vuoden aan käytössä ollut Intouch järjestelmää on testattu Suomen messujen SKI expossa. Tulokset olivat loistavia ja testi sai siten jatkoa Vene messujen Uusi aalto elämysalueen asiakaspalautetiedon projektina. Jälleen ylitimme useiden tahojen odotukset niin vastausmäärissä kuin tiedon laadussakin. Voiko asiakaspalautteen kerääminen olla helpompaa, voiko asiakaspalautteesta silti saada palvelulle uutta potentiaalia ja miten paljon on hyötyä kerätä tietoa nyt ja tässä kuin viikon päästä internetin kautta.

Miksi muutosten ennakointi on tärkeätä ?
Asiakaspalaute ja asiakastarpeen ymmärtäminen on tärkeätä nopean reagointia ja asiakaslaatua painottavissa yrityksissä. Reagoinnin lisäksi lähes ajantasainen tieto antaa mahdollisuuden heikkojen signaalien keräämiseen, ja systemaattisen ennakoivan toiminnan kehittämiseen. Yhdistelmänä kosketusnäytön ja internetin tiedon keruu, analysointi ja jatkojalostaminen antaa siis selvää kilpailuetua koska voit täten olla edellä kilpailijoitasi ja jopa edelläkävijänä markkinoilla sekä toimia paremman ja laadukkaamman tiedon avulla.
Ota tästä perustietoa Intouch -tarjonnastamme. tai

Ota tästä matkailun esite. tai

Ota tästä palvelun tukena -esite ja

Ota tästä helppo liikkeelle lähtö Touch n Go hymynaamoilla -esite.

Asko Horttanainen
asko.horttanainen (at) forebi.com
+358400855657