ForeC Advisors
ForeC Advisors on liiketoiminnan ja tietojohtamisen integraattori. Toimimme asiakkaan strategisen ja operatiivisen toiminnan alueilla tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä varmistaen tarpeiden liiketoiminnallisen kytkennän. Vahvalla osallistumisella takaamme kustannushyödyn ja projektin aikataulun sekä budjetin toimivuuden niille annetuissa rajoissa. Osaamisaluettamme on erityisesti myynti/markkinointi, ennakoinnin ja asiakastoiminnan kehittäminen ja kytkeminen muihin osa-alueisiin. Puolueettomana toimijana pystymme tukemaan asiakasta kartoitus ja tarvemäärittelyistä lähtien aina tietolähteiden, organisaation toiminnan sekä prosessi- ja tietotuotemäärittelyjen kautta liiketoiminnan konsultointiin asti.

ForeC Advisors tarjoaa projektipäällikkö- ja konsultointipalveluja yrityksille sekä julkishallinnolle, organisaatioille jotka haluavat toimia tehokkaasti, lisätä myyntiä ja kehittää toiminnan laatua ja asiakasrajapinnan toimintaa sekä haluavat ennakoida ja ymmärtää tulevia markkinoilla tapahtuvia muutoksia. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat enemmän hyötyä pienemmillä kustannuksilla.
ForeC Advisers.

Pitkä johtamisen ja tietojohtamisen kokemus, myynnin kehittäminen ja asiakastarpeiden ymmärtäminen syntyvät kymmenien vuosien kokemuksesta ERP ja tietojohtamisen sekä kilpailukyvyn kehittämisen eri osa-alueilta. Partneruudet määriteltyjen yhteistyötasojen kautta mahdollistavat avoimen ja kehityskelpoisen ympäristön toteuttamisen sekä oman osaamisemme kuormituksen tasaamisen.

Erikoisosaamisen alueita:
 • Asiakastoiminnnan ja johtamisen kehitysprojektit
 • Ennakointi/heikkojen signaalien toiminnan kehittäminen
 • Myynnin, palveluiden ja innovaatiotoiminnan kehittäminen
 • Tiedon integrointihankkeiden suunnittelu ja liiketoimintaan kytkentä. MDM -integraatio.
 • Tiedon laadun kehittäminen; attribuuttien kytkentä johtamisen mittaristoon.

  Ylläolevista alueista tullaan kilpailukyvyn syventämisen osa-alueilla kuten:: Luova/innovatiivinen organisaatio, liiketoiminnan ja asiakastyöskentelyn kehittäminen, asiakaskokemus ja laadun kehittäminen sekä ketterä strategia.

  Contact:
  Mobile: +358 400 855657
  Asko Horttanainen tai info (at) forebi.com
  View Asko Horttanainen's profile on LinkedIn

 • Toimintamme tuo asiakkaille lisäarvoa. Voimme:
  1. Valmistella asiakkaat hallitsemaan epävarmaa asiakaspotentiaalin tulevaisuutta omilla resursseillaan ja kuvatuilla prosesseilla.
  2. valmistella työvälineiden käyttöönottoa, vastata projektista sekä toimia projektin neuvovana tukena ja mentorina.
  3. Luoda systematiikan (toimintatavan) joka ketterällä rakenteella on muutettavissa tarpeitten muuttuessa
  4. Auttaa asiakkaita kohdistamaan markkinoiden mahdollisuudet uusien palvelujen kehittämiseen
  5. Erotella uhkat ja mahdollisuudet käytännön toimenpiteiksi ja organisaationne toiminnan osaksi
  6. Kehittää asiakasorganisaation kykyä ennakoida muutoksia
  7. Arvioida tulevaisuutta esim. nopea strategia ja Weak signals -analyses työvälineillä.
  ForeC